Η EDHEC Business School στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 17 Οκτωβρίου > Grèce

Η EDHEC Business School στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 17 Οκτωβρίου

 
17 Οκτωβρίου 2011
H Κυρία Maureen Byrne, Υπεύθυνη τμήματος Διεθνών Εγγραφών της EDHEC Business School θα παρουσιάσει τα αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα Σπουδών της EDHEC Business School στο Γαλλικό Ινστιτούτο στις 17 Οκτωβρίου στις 11 πμ. (Αίθουσα EMI) Πληροφορίες : Τηλ : 210 33 98 653/ 735

Η EDHEC Business School ιδρύθηκε το 1906 και είναι η μεγαλύτερη σχολή οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων  στη Γαλλία με 5 παραρτήματα στη Lille, τη Nice, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη και το Λονδίνο, ενώ προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή προγραμμάτων management στη χώρα. Η Σχολή παρέχει κατάρτιση υψηλού επιπέδου στο management σε πάνω από 6.500 φοιτητές 76 εθνικοτήτων σε προγράμματα προπτυχιακού και μεταπτυχιακού, καθώς και δια βίου εκπαίδευση με προγράμματα κατάρτισης στελεχών.

     Η EDHEC κατατάσσεται συνεχώς στις 5 καλύτερες Σχολές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων  στη Γαλλία και είναι από τα πρώτα Ιδρύματα παγκοσμίως που κατέχουν την τριπλή πιστοποίηση κύρους των EQUIS, AACSB και AMBA.

 

     Η EDHEC προσφέρει στη Γαλλία την πιο ευρεία επιλογή  αγγλόφωνων προγραμμάτων σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων. 24.000 απόφοιτοι της Σχολής έχουν προσληφθεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, όπως οι : Procter & Gamble, HSBC, Coca Cola, L’Oréal, UBS, Xerox, Société Générale και Nestlé. Το δίκτυο των αποφοίτων απλώνεται σε περισσότερες από 100 χώρες.

     Το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό «Le point» ανέδειξε την EDHEC ως την καλύτερη Σχολή οικονομικών της Γαλλίας, εκτιμώντας την ποιότητα της έρευνας και τις θέσεις εργασίας των αποφοίτων της.

     Το 2011 το Master της EDHEC στο management βρέθηκε στη λίστα των «Financial Times» μεταξύ των 15 καλύτερων του κόσμου.

     Η εταιρεία Economist Intelligence Unit κατέταξε την EDHEC στη δεύτερη θέση προγραμμάτων MBA παγκοσμίως για την κατηγορία «δυνατότητες δικτύου».

Address:
Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Σίνα 31
Μετρό : Πανεπιστήμιο
Αθήνα
10680
ΕΛΛΑΔΑ