Για να βρεθείτε στην καρδιά της Ευρώπης

 
Η Γαλλία βρίσκεται σε ιδεώδες σημείο και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την Ευρώπη

Αν και τα μαθήματα στη Γαλλία διδάσκονται, κυρίως, στα γαλλικά – μια γλώσσα που ομιλείται από πάνω από 200 εκατομμύρια γαλλόφωνους σε 50 περίπου χώρες − θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ή να τελειοποιήσετε την εκμάθηση άλλων γλωσσών. Ειδικότερα, η υψηλού επιπέδου διδασκαλία  των αγγλικών εντάσσεται σε πολλούς κύκλους σπουδών, ιδίως στους τομείς της Διοίκησης και των Επιστημών του Μηχανικού.

 

Η Γαλλία βρίσκεται σε ιδεώδες σημείο και σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την Ευρώπη. Είναι πράγματι πολύ εύκολο να ταξιδέψετε σε  πολλές ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, όπως το Άμστερνταμ, το Λονδίνο, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, η Βαρκελώνη, το Μόναχο και το Μιλάνο, που σας περιμένουν για ένα σαββατοκύριακο ή και για μια πιο μακρόχρονη παραμονή.

 

Σπουδάζετε στη Γαλλία; Τότε, σπουδάζετε σε ολόκληρη την Ευρώπη! Πολλά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα εντάσσουν στους κύκλους σπουδών τους τη δυνατότητα πραγματοποίησης μέρους των σπουδών σε άλλες χώρες της Ευρώπης: περίοδοι μαθημάτων ή πρακτικής άσκησης σε ευρωπαϊκές επιχειρήσεις αποτελούν μια καλή ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας στη Γαλλία γνωρίζοντας νέα πράγματα και αποκτώντας νέες γνώσεις.

 

Καλώς ήρθατε στη Γαλλία!

(Η ομάδα του CampusFrance)